Bygg

Det senaste tillskottet i byggbranschen!
Vi tar bygg och renovering till en helt ny nivå av perfektion och professionalism.

Alltid högkvalitativa resultat

Vårt företag erbjuder ett brett utbud av bygg- och renoveringstjänster för att hjälpa dig skapa ditt drömkök och förvandla ditt hem till en plats du älskar att vara i. 

Vi är experter på allt från köksplanering och köksrenovering till snickeri, måleri, golvläggning, rivning, slipning och spackling. 
Oavsett vad du behöver hjälp med kan du lita på vårt team av erfarna yrkespersoner för att leverera högkvalitativa resultat. Vi strävar efter att göra din renoveringsupplevelse smidig och tillfredsställande, samtidigt som vi skapar ett vackert och funktionellt kök som du kommer att älska att använda.

Vi hjälper dig med ditt drömkök

Köksplanering är en viktig del av skapandet av ditt drömkök. Våra erfarna team av designexperter arbetar nära med dig för att förstå dina behov och önskemål.

Vi tar hänsyn till dina preferenser när det gäller stil, funktionalitet och budget för att skapa en kökslayout som passar perfekt för dig och din familj.

När det kommer till köksrenovering tar vi hand om allt från start till mål. Vi kan hjälpa till med att demontera det befintliga köket, installera nya vitvaror och skåp, och skapa en ny och modern look. Våra hantverkare har erfarenhet av att arbeta med olika material och kan erbjuda dig olika alternativ när det gäller köksytor, backsplash, golv och bänkskivor.

Vill du prova våra tjänster?

Vi hjälper dig och underlättar din vardag.
Allt för att du ska få tid över till det som är viktigt för just dig.
Lämna dina uppgifter för en kostnadsfri offert.

Aurora Tjänst & Service AB

Ett familjeägt städ- och byggföretag som vill garantera den service som krävs för att överträffa era förväntningar.

Kontakt

Följ oss